Grondwater op peil houdt u op de hoogte van actuele grondwater standen.

Waar zorgen wij voor?

Een aantal bewoners besloot niet af te wachten tot er funderingsproblemen ontstonden en richtten de initiatiefgroep GOP op. Het motto is Natte palen en droge voeten. Uitgangspunt van GOP is samenwerking met gemeente, hoogheemraadschap en andere bewonersgroepen in Hillegersberg.

Meterstanden nalopen

Dagelijks lopen wij alle meterstanden na. Deze posten wij om de maand en zijn ook altijd inzichtbaar. Mocht u hier vragen of opmerkingen over hebben, dan kunt u ze altijd stellen.

Contact met de gemeente

Het water in de wijk wordt op peil gehouden door de aangelegde pomp. Deze pomp is een schenking van de gemeente geweest. Wij staan continu in contact met de gemeente over de staat van deze pomp.

Contact punt

Niet alleen hebben wij contact met de gemeente, wij zijn er voor de gehele buurt. Heeft u vragen over uw fundering of over de werkzaamheden die wij verrichten, neem dan gerust contact op!


Informatie

Hier kunt u de nieuwsbrieven en actuele meterstanden terugvinden. Het GOP probeert de informatie zo veel mogelijk bij te houden.

AD over verzakkingen in Hillegersberg-zuid
Lees het artikel over onze wijk van Cobouw!
In een Rotterdamse woonbuurt dreigde een miljoenenstrop door funderingsproblemen, maar een innovatieve pomptechniek keerde het tij. De paalkoppen blijven nu altijd onder water. Lees het gehele stuk op de website van Cobouw! Link: https://www.cobouw.nl/317825/pompje-en-een-actieve-bewonersgroep-redden-rotterdamse-funderingen
Uitnodiging bewonersavond 29-11

Contact opnemen

U kunt altijd contact met ons opnemen. Als u het formulier hier rechts invult, zullen wij zo snel mogelijk bij u terug komen!

© grondwateroppeil.nl | 2023

Actief grondwaterbeheer, Door en voor de buurt!

© Grondwateroppeil.nl | Compleet marketing